Postet nga: bujar gashi

Për disa ditë rrjedhje e ujit në lagjen ‘Qëndresa’ në Prishtinë, ujësjellësi thotë se do e sanojë gjatë ditës së sotme (FOTO)

Tash e disa ditë në rrugën ‘Radika’ të lagjes ‘Qëndresa’ në Prishtinë ka rrjedhje të ujit të pijshëm.

Mbyllet ambulanca radiologjike në Prishtinë, punëtorët shëndetësorë u liruan nga puna që të kujdesen për fëmijët

Bujar Gashi, drejtor i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prishtinë tha në Kallxo Përnime se komuna e Prishtinës ka mbyllur ambulancën radiologjike në lagjen 'Ulpiana'.

Prishtina mbetet pa mjekë për shkak të mbylljes së çerdheve

Bujar Gashi, drejtor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë ka deklaruar se vendimet e nivelit qendror po ndikojnë në mungesën e stafit mjekësor.

Bujar Gashi: Ministria na ka furnizuar me ilaçe por kemi mungesë të disa produkteve esenciale

Drejtori i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë (QKMF), Bujar Gashi, ka thënë në emisionin "Kallxo Përnime" se shërbimet për COVID-19 i japin ...

Ish-drejtori i Shëndetësisë zgjidhet drejtor në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë

Ish-drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, Bujar Gashi, është zgjedhur të jetë në krye të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF).

Ish-drejtori i Shëndetësisë Bujar Gashi u zgjodh drejtor në QKMF në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka publikuar emrat e drejtorëve të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) dhe Qendrës së Mjekësisë Urgjente (QMU).

Ish drejtori i Shpend Ahmetit synon pozitën e drejtorit të QKMF-së në Prishtinë

Ish-drejtori i Shëndetësisë në komunën e Prishtinës, Bujar Gashi synon pozitën e drejtorit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Prishtinë.

Lirohet nga detyra drejtori i shëndetësisë në Prishtinë, Bujar Gashi

Drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, Bujar Gashi është liruar nga detyra.