Postet nga: bujar gashi

94 mijë qytetarë të Prishtinës janë vaksinuar kundër COVID-19

Me rritjen e rasteve te infektimeve është rritur edhe interesimi i qytetarëve për vaksinim kundër COVID-19.

Shpend Ahmeti: Këtë vit përfundon ndërtimi i QMF-së në Veternik

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, së bashku me drejtorin e Shëndetësisë, Bujar Gashi, kanë inspektuar punimet për ndërtimin e Qendrës së ...

Bletarët lënë disa fshatra të Prishtinës pa dezinsektim hapësinor

Komuna e Prishtinës javën e kaluar ka filluar dezinsektimin hapësinor të zonave urbane dhe rurale.

A ofron transport për pacientët me COVID-19 Komuna e Prishtinës?

Të gjithë prishtinasit të cilët janë të infektuar me COVID-19 e të cilët nuk kanë mundësi të transportit për t’i marrë shërbimet e nevojshme ...

Sfidat e shëndetësisë - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po shfaqet debati për sfidat e shëndetësisë.

Komuna tregon pse nuk po bëhen testime serologjike në Prishtinë

Ka disa ditë që në Komunën e Prishtinës nuk janë kryer teste serologjike (me gjak) nëpër qendrat mjekësore familjare.

QMF-të dhe QKMF-ja që punojnë në ditët e festave në Prishtinë

Nga fillimi i vitit 2020 në ditë të festave zyrtare në Komunën e Prishtinës punojnë vetëm katër Qendra të Mjekësisë Familjare dhe një Qendër Kryesore ...

Interesim i vogël i qytetarëve për aplikacionin këshillues "E-shëndetësia"

Nga fillimi i këtij muaji, komuna e Prishtinës ka nisur të ofrojë shërbime të këshillimit virtual përmes aplikacionit "e-shëndetësia", ku jepen këshilla ...