Postet nga: Ahmet Ismaili

Guvernatori i BQK-së takohet me zyrtarë të Bankës Botërore, diskutohet për lehtësimin e pagesave të shpejta

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Ahmet Ismaili, sot më 18.04.2024 është takuar me zyrtarë të lartë të Bankës Botërore, përfshirë drejtoreshën për ...

Takimi në Bruksel për dinarin serb, guvernatori i BQK-së përballet me akuza e kritika nga opozita

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Ahmet Ismaili, në raportimin në Komisionin për buxhet, punë dhe transfere më 13.03.2024 u ballafaqua me akuza të deputetëve të opozitë...

Guvernatori i BQK-së: Asnjë nen i rregullores nuk është diskutuar në Bruksel

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Ahmet Ismaili është duke raportuar para Komisionit për Buxhet në lidhje me rregulloren e re për operacionet me para të ...

Guvernatori Ismaili: BQK ka qenë e përjashtuar nga masat ndëshkuese të BE-së

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Ahmet Ismaili tha që masat e vëna nga Bashkimi Evropian në qershor të vitit 2023, nuk kanë ndikuar fare në punën ...

Rashiq për rregulloren e BQK-së: Veprimet e BQK-së janë me vend dhe në kohën e duhur

Ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq ka mbajtur sot konferencë për media lidhur me Rregulloren për operacionet me para të gatshme e cila hyri në fuqi ...

Rashiq për ndalimin e përdorimit të dinarit: Qytetarëve do t'u mundësohet të hapin xhirollogari falas

Ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq ka mbajtur konferencë për media lidhur me rregulloren për operacione me para gatshme të Bankës Qendrore të Kosovës.

Guvernatori i BQK-së takohet me ministrin Rashiq, temë diskutimi Rregullorja për Operacione me Para të Gatshme

Guvernatori i Bankës Qendrore, Ahmet Ismaili është takuar me ministrin për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq.

Guvernatori i BQK-së flet për normat e larta të interesit të kredive në bankat në Kosovë

Sipas të dhënave të Bankës Qendore të Kosovës, deri në muajin dhjetor 2023 bankat që operojnë në Kosovë vetëm prej tarifave dhe komisionve kanë realizuar të hyra ...