Postet nga: Blerina Dermaku

Gjykata në Gjilan dënon ish-kryetarin e Kllokotit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, është gjetur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata në akuzën e cila atë e ngarkonte me veprë...

Gjykimi ndaj ish Kryetarit të Komunes se Kllokotit

Rigjykimi i ish-kryetarit të akuzuar të Kllokotit drejt fundit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq, janë ulur në bankën e të akuzuarve pë...

Tenderi për inventar e ul sërish në bankën e të akuzuarit ish-kryetarin e Komunës së Kllokotit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq janë ulur në bankën e të akuzuarve pë...

Rigjykimi për tentim-vrasjen e para 16 viteve në Gjilan, i akuzuari ka shkuar në Zvicër

Para gjykatësit në Gjilan sot është dashur të paraqitet Alban Ibrahimi, i cili nga Prokuroria akuzohet se në vitin 2004 ka tentuar të vrasë një person.

Eksperti i zënë, zvarritet gjykimi për inventarin e komunës

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i komunës së Kllokotit, tani nënkryetar i komunës, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq janë ulur në bankën e ...

Zyrtarët e komunës së Vitisë, të pafajshëm edhe në rigjykim

Florim Rama, Valdet Xoxa për të dytën herë janë liruar nga akuzat për keqpërdorim të pozitës zyrtare ndërsa Sami Mjaku për mashtrim në ...

Rigjykimit për punimet e pa kryera në Komunën e Vitisë i erdhi fundi

Florim Rama, Valdet Xoxa dhe Sami Mjaku, janë paraqitur në Gjykatën e Gjilanit për t’u përballur sërish me aktakuzën e cila u vihet në ...

Prokuroria: I mori 5 mijë euro e nuk i kreu punët e kontraktuara nga Komuna

Në Gjykatën e Gjilanit janë paraqitur Florim Rama, Valdet Xoxa dhe Sami Mjaku për t’u përballur sërish me aktakuzën e cila u vihet në ...