Postet nga: Betim Reçica

Qeveria në detyrë sistemon disa ish-sekretarë të ministrive

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka marrë vendim për transferimin e disa ish-sekretarëve të Ministrive nëpër pozita të reja.

Policia jep detaje rreth kërcënimit me jetë ndaj sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës

Policia jep detaje rreth kërcënimit me jetë ndaj sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës

KALLXO.com më herët raportoi se sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Ambientit, Betim Reçica, ka thënë se është kërcënuar me jetë nga një ...

Kërcënohet me jetë sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës e Ambientit

Sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës e Ambientit, Betim Reçica, po pretendon se është kërcënuar me jetë nga një biznesmen.

Betim Reçica emërohet sekretar në Ministrinë e Pal Lekajt

Betim Reçica është emëruar sot nga Qeveria e Kosovës në pozitën e sekretarit të përgjithshëm i Ministrisë së Infrastrukturës.

Këshilli gjeti shkelje në vendimin e Pal Lekajt për emërim e Betim Reçicës U.D. Sekretar

Gjykata Themelore e Prishtinës ia ka refuzuar kërkesën për shtyrjen e vendimit të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbyesit Civil, Ministrisë ...

Pal Lekaj e ndërron Sekretarin e Përgjithshëm - DOKUMENT

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, e ka shkarkuar nga detyra e Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë, Nebih Shatrin, Ushtrues i Detyrës i deritanishëm.

Betim Reçica-Hera e Tretë në Rastin Limaj

Betim Reçica në vitin 2008 ishte zyrtar prokurimi në ish-Ministrinë e Transportit dhe Postë-Telekomit.

Përsëri Zyrtari i Prokurimit në Gjykimin e Limajt

Betim Reçica në vitin 2008, në kohën për të cilën akuzohen Limaj dhe të tjerët ishte zyrtar prokurimi në ish-Ministrinë e Transportit dhe Postë-Telekomit.