Postet nga: Betim Reçica

Vazhdon gjykimi i zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës të akuzuar për tenderin për autostradën e Gjilanit

Në Gjykatën e Prishtinës sot ka vazhduar seanca ndaj Betim Reçicës, Isa Berishës, Mirdit Eminit dhe Leonora Limanit, të cilët akuzohen se kanë keqpë...

Ish-sekretari pretendohet se i bleu vëllait makinën e shtrenjtë Audi F2 S7

Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica dhe tre zyrtareve të po kësaj ministrie, duke refuzuar kështu ...

Konfirmohet aktakuza ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe të tjerëve

Departamenti Special i Gjykatës së Prishtinës e ka konfirmuar akuzën për afera korruptive ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica.

Betim Reçica dhe zyrtarët e tjerë të MI-së deklarohen për fajësinë

Betim Reçica, ish sekretar në Ministrinë e Infrastrukturës, i akuzuar për disa vepra penale, ndër to ushtrim ndikimi, shpëlarje parash, duke përfshirë edhe dy ...

Deklarohet i pafajshëm ish-sekretari i MI-së, që akuzohet për disa vepra penale

Në Gjykatën e Prishtinës, u mbajt shqyrtimi fillestar kundër ish- sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica i cili po akuzohet për disa vepra ...

Dështon seanca e parë ndaj ish- sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica

Ka dështuar të nis shqyrtimi fillestar ndaj ish- sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica dhe tre zyrtareve të po kësaj ministrie.

Pal Lekaj, Betim Reçica

Aktakuza: Betim Reçica kërkoi që komisioni të takohej me Pal Lekajn para shpalljes së fituesit të tenderit

Ish- sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica po akuzohet për disa vepra penale përfshirë ushtrim ndikimi, shpëlarje të parave si dhe dy vepra të ...

Aktakuzë ndaj Betim Reçicës dhe tre zyrtarëve të tjerë lidhur me Autostradën e Gjilanit

Prokuroria Speciale ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurve me iniciale B.R, I.B, M.E, dhe L.L., pë...