Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Qeverisja e bordeve - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” po ndiqni hulumtimin për qeverisjen e bordeve.

Si qeverisen ndërmarrjet publike lokale?

Cilat janë shkeljet më të shpeshta që i gjeti Auditori i Përgjithshëm?

A janë të politizuara ndërmarrjet publike lokale sikur ato qendrore?

A ka punësime partiake në ndërmarrjet publike lokale?

Si përfundoi vetura e ish-kryesuesit të bordit të Trafikut Urban në pronësi të kësaj ndërmarrjeje?

Sa punëtorë pritet të punësohen në kompaninë publike për mirëmbajte në Komunën e Obiliqit?

Për këtë temë në studio debatojnë: Arvita Zyferi, udhëheqëse e Divizionit për Auditimin e Ndërmarrjeve Publike në Zyrën Kombëtare të Auditimit (ZKA), Genc Broqi, ish-anëtar i bordit të Trafiku Urban, Besnik Krasniqi, drejtor te Njësia për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ibush Mjekiqi, nënkryetar i Komunës së Obiliqit.

www.kallxo.com