Postet nga: Bedri hamza

Më Shumë të Hyra në Vitin 2017 për Buxhetin

Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka prezantuar sot para kabinetit qeveritar raportin 9 mujor të buxhetit të vitit 2017.

Abdixhiku, Hamza e Veseli Polemizojnë për Veteranët e UÇK-së

Deputeti i LDK-së, Lumir Abdixhiku, i ka akuzuar ish- drejtuesit e UÇK-së për fryrje të listave të veteranëve.

Ministri: Rrezikon të Dyfishohet Shuma për OeSD-në

Bedri Hamza, ministri i financave tha sot në Kuvend ku po rishikohet buxheti, se shuma fillestare e dënimit nga arbitrazhi rreth aferës së pasaportave mund të dyfishohet.

Miniane: Buxheti të Shpenzohet në Edukim e Energji

Jascues Miniane nga Fondi Monetar Ndërkombëtar në përfundim të misionit të tij në Kosovë porositi qeverinë që buxhetin ta fokusojnë më shumë në edukim, energji dhe investime ...

Ministri i Financave Flet për Pagat e Shërbyesve Civilë

Ministri i Financave Bedri Hamza tha sot se rritja e pagave për shërbyesit civil do të bëhet në baza të produktivitetit.

Republika e Kosovës Mbetet pa Guvernator

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza është zgjedhur sot ministër i Financave.

Deputetët ‘Lodhen’ në Pikën e Fundit

Raporti i BQK-së nuk kaloi në Kuvend ngase për të votuan vetëm 52 nga deputetët e pranishëm.

Bankat ta Ndihmojnë Ekonominë

Në Bankën Qendrore të Kosovës në takim me Hamzën, përveç Kryeministrit Mustafa ishin edhe ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi dhe ministrja e Tregtisë dhe ...