Postet nga: bastore

Arrestime për bastore në Podujevë

Dy burra janë arrestuar dje për mbajtje të bastoreve sportive në qytetin e  Podujevës.

Skenderaj, inspektorati mbyll bastoren

Inspektorati komunal në bashkëpunim me policinë kanë mbyllur një bastore sportive në Skenderaj që vepronte ilegalisht

Mbyllen 4 bastore në Ferizaj

Aksioni i gjerë i Policisë së Kosovës ka rezultuar me mbylljen e 4 bastoreve në Ferizaj të cilat po operonin ilegalisht.

Aksion i madh kundër basteve në Gjilan

Policia e Kosovës ka ndërmarrë një aksion të gjerë sot në komunën e Gjilanit dhe rrethinë.

Kapet bastorja e hapur në Pejë, dy të arrestuar

Policia e Kosovës ka arrestuar dy burra nga komuna e Pejës, pasi që njëri prej tyre është zënë duke ushtruar veprimtari të lojërave të fatit, ...

Burg për grabitjen e vitit 2013 në bastore të Pejës

Gjykata në Pejë u ka dhënë burg dy të akuzuarve për një grabitje të armatosur që kishte ndodhur në dhjetor të vitit 2013 në një lokal të Pejës.

Gjilan - Arrestohet menaxheri i bastores që hapi lokalin e mbyllur nga ATK

Policia e Kosovës ka arrestuar  menaxherin e një bastore në Gjilan. 

Gjilan, hapet përsëri bastorja e cila ishte mbyllur nga inspektorët para pak orësh (FOTO)

Sot gjatë ditës, inspektorët e ATK-së e kanë mbyllur një bastore e cila funksiononte në afërsi të një shkolle në Gjilan. Informacioni se ajo pike e bastit ...