Postet nga: banka qendrore e kosovës

BQK lanson ueb-faqe të re për indikatorët kyç të ekonomisë

Banka Qendrore e Kosovës, së fundmi ka lansuar një ueb-faqe ku tregohen të dhënat për indikatorët kyç të ekonomisë së Kosovës.

BQK demanton Autoritetin e Konkurrencës: Nuk po i hetojmë bankat

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës (BQK), Fehmi Mehmeti, e ka mohuar se janë duke bashkëpunuar me Autoritetin Kosovar të Konkurrencës (AKK), pë...

BQK flet për përleshjen ku ishte i përfshirë Gani Thaçi

Banka Qendrore e Kosovës (BQK) është deklaruar për Kallxo.com në lidhje me incidentin ku ishte i përfshirë Gani Thaçi, vëllau i presidentit Hashim Thaç...

Rritja ekonomike që nuk po sjell ndryshim

Autoritetet vendore dhe ato ndërkombëtare prezantojnë shifra të ndryshme në lidhje me shkallën e rritjes ekonomike në Kosovë gjatë këtij viti.

Kosovarët kredi në banka në vlerë 2.7 miliardë euro

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti ka thënë që me përkrahjen e partnerëve ndërkombëtarë BQK ka arritur progres ...

Këshilltari i Isa Mustafës, Zëvendës Guvernator i Bankës Qendrore

Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka njoftuar sot se Sokol Havolli është emëruar zëvendësguvernator i BQK-së.

Mehmeti: BQK-ja me masa për stabilitet financiar të qëndrueshëm

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti po merr pjesë në Samitin me temë “Stabiliteti financiar dhe monetar në rajon, dhjetë vjet pas krizë...

Kreditë e shpejta zhysin qytetarët në borxhe

Në tregun bankar në Kosovë, përveç bankave komerciale, aktivitetin e tyre e zhvillojnë edhe institucionet mikrofinanciare (IMF), në të cilat qytetarët mund të marrin kredi në vlera të ...