Postet nga: bahri berisha

Bahri Berisha nuk e komenton shkarkimin e tij nga Albin Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka shkarkuar drejtorin e Doganës, Bahri Berisha.

Kryeministri në detyrë ia vazhdon edhe për tri vite mandatin drejtorit të Doganës

Shefi i qeverisë në shkuarje, Ramush Haradinaj, ka njoftuar se ia ka vazhduar edhe për tre vite mandatin drejtorit të përgjithshëm të Doganës së Kosovës, ...

Berisha: Taksa ka ulur për 99 për qind importin nga Serbia dhe Bosnja

Vetëm gjashtë milionë euro është vlera e produkteve nga Serbia dhe Bosnja Hercegovina që janë importuar në Kosovë për një vit, që kur Qeveria e Kosovës vendosi ...

Albin Kurti në Doganë, interesohet për importet nga Serbia pas taksës

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, dhe nënkryetari Besnik Bislimi sot kanë vizituar drejtorin e Doganave të Kosovës, Bahri Berishën.

Fillojnë përgatitjet për hapjen e zyrës së Doganës së Kosovës në Durrës

Drejtori i përgjithshëm i Doganës së Kosovës, Bahri Berisha, është takuar me homologen shqiptare, Belinda Ikonomi, me të cilën ka diskutuar procedurat për hapjen ...

MSA-ja Ia Humb Doganës 11 Milionë Euro

Mallrat që vijnë nga Bashkimi Europian (BE) liberalizohen në  40 për qind më pak taksë doganore. Për tre muajt e parë të këtij viti Kosovës marrëveshja ...

Merr Detyrën Drejtori i Ri i Doganës

Bashkëpunimi do të jetë rruga drejt suksesit, tha drejtori i ri i Doganës së Kosovës, Bahri Berisha, i cili sot e pranoi zyrtarisht këtë detyrë.