Postet nga: Azem Syla

Të akuzuarit në rastin “Toka” thonë të kenë pasur presion nga prokurorët ndërkombëtar

Procesi gjyqësor i njohur si rasti “Toka” në të cilin akuzohet Azem Syla dhe 17 persona të tjerë po vije drejt fundit. Ata akuzohen për tjetërsimin e pronave ...

‘Toka’ - I akuzuari Syla e quan aktakuzën të montuar

Rasti “Toka” doli në shesh tetë vite më parë, kur prokurorët e EULEX-it filluan ndjekjen penale ndaj Azem Sylës, që rezultoi me arrestimin e tij në prill të ...

Sërish ndërpritet gjykimi në rastin 'Toka'

Rasti gjyqësor, i njohur si rasti “Toka”, doli në shesh tetë vite më parë, kur prokurorët e EULEX-it filluan ndjekjen penale ndaj Azem Sylës, që rezultoi me ...

Kreshnik Gashi tregon skemën se si ndodhi falsifikimi i dokumenteve të gjykatës në rastin 'Toka'

Kreshnik Gashi, gazetar dhe redaktor menaxhues në KALLXO.com, ka përshkruar skemën se si kishte ndodhur falsifkimi i dokumenteve të gjykatës në rastin e njohur si "Toka".

Zvarritja e seancave në rastin 'Toka', avokati Shaliani: Shtyrjet ndodhin edhe në raste tjera

Avokati Halit Shaliani, arsyetoi shtyrjen e vazhdueshme të seancave në rastin “Toka”, duke thënë që edhe në proceset e tjera gjyqësore ndodhë njësoj.

Gashi: Ka interesa të mëdha për mosgjykimin e rastit 'Toka'

Gazetari dhe redaktori menaxhues në KALLXO.com, Kreshnik Gashi, ka deklaruar se arsyeja pse nuk po përfundohet në gjykatë rasti i njohur si "Toka” ka të bëjë me ...

Rasti 'Toka', avokati Gashi tregon se si klienti i tij u përfshi në aktakuzën voluminoze

Tomë Gashi, avokati i të akuzuarit për rastin "Toka", Sabedin Haxhiu sa ishte drejtor i Kadastrit të Komunës së Prishtinës, në emisionin "Kallxo Përnime", ka thë...

Avokati Gashi për rastin 'Toka': Askujt nuk po i konvenon që të përfundojë

“Ky rast askujt nuk po i konvenon që të përfundohet”- tha Tomë Gashi avokat, kur u pyet se pse është duke u stërzgjatur procesi gjyqësor pë...