Postet nga: Azem Syla

Gjykimi i Azem Sylës për rastin ‘Toka’, sërish mbyllet seanca për publikun

Në gjykimin e Azem Sylës dhe të tjerëve për rastin e njohur si “Tokat”, me kërkesën e prokurorit special Naim Abazi Gjykata e ka mbyllur ...

Pronari i HIB Petrol dëshmon në gjykimin e Azem Sylës për blerjen e tokave në Çagllavicë

Në gjykimin ndaj ish deputetit të PDK-së Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë për privimin e kundërligjshëm të Kosovës nga pronat shoqërore, krim ...

Dëshmi: Si shiste toka shoferi i Azem Sylës

Në gjykimin ndaj ish deputetit të PDK-ës Azem Syla dhe të akuzuarëve të tjerë për tjetërsimin e kundërligjshëm pronave shoqërore, krim të organizuar, ...

Avokatit-dëshmitar nuk i kujtohet autorizimi për tokat në gjykimin e Azem Sylës

Gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, pastrim parash, shmangie nga tatimi, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së rreme ka vazhduar të ...

Dëshmitarja në rastin ‘Toka’: Unë i kryeja lëndët trashëgimore, i nënshkruante Nuhi Uka

Gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës, marrje ryshfeti, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së ...

Dëshmitari rrëfen si ia barti Shaban Sylës autorizimin për përfaqësim të familjes Steviq

Në gjykimin e njohur si rasti “Toka”, ku ndër të akuzuarit është edhe ish-deputeti i PDK-së, Azem Syla, është dëgjuar dëshmia e avokatit Edvard Gashi.

Gjykimi i grupit të Azem Sylës: Mungon i akuzuari, urdhërohet Policia ta sjellë me forcë në gjykatë

Gjykimi ndaj ish deputetit të PDK-ës Azem Sylës dhe grupit të të akuzuarve në rastin e njohur si ‘’Toka’’ u ndërpre për disa minuta për ...

Mungojnë 4 të akuzuar, nuk mbahet seanca ndaj grupit të Azem Sylës

Ka dështuar të mbahet seanca  ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla, dhe 21 të akuzuarve tjerë në procesin gjyqësor  “Toka’’.