Postet nga: Avni Mehmeti

Mbledhja e 244-të e KGjK-së

Tensione në mbledhjen e KGjK-së, dy anëtarë ankohen për jotransparencë

Mbledhja e 244-të e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) u përshkua me shumë tensione e diskutime lidhur me dy pikat e rendit të ditës që ...

Anulohen seancat e gjykimit ndaj ish policëve të akuzuar për korrupsion

Seancat e gjykimit ndaj ish zyrtarëve policorë të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare të cilat ishin caktuar të mbahen në Gjykatën e Mitrovicës ...

Aktgjykimi: 2.000 euro gjobë për armëmbajtje pa leje

Gjykata e Mitrovicës sot e ka dënuar të pandehurin Abedin Beka, i akuzuar për armëmbajtje pa leje.

Mitrovicë, burri akuzohet se dha hua 10 mijë euro dhe mori 55 mijë euro shpagim

Isak Smakolli, i akuzuar se dha 10 mijë euro me fajde, ka dalur para Gjykatës së Mitrovicës sot.

Dosja e Prokurorisë për kontrabandën e naftës nga Serbia në Kosovë

 

Vrasja e policit në Skenderaj: CD-të e kërkuara nga Apeli lëshohen në gjykatë

Në gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar të mbahet seanca e radhës e gjykimit ndaj të akuzuarit Maliq Birinxhiku i cili po akuzohet nga prokuroria për vrasjen ...

Rastet që i gjykoi gjyqtari Avni Mehmeti, anëtari i ri i KGjK-së

 

Gjykatësit zgjodhën anëtarin e tyre në Këshillin Gjyqësor

Pas pesë orëve mbledhje dhe dy votimeve të njëpasnjëshme, gjyqtari Avni Mehmeti është zgjedhur anëtar i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK).