Postet nga: Avni Mehmeti

Përfundon gjykimi ndaj 14 ish-policëve të akuzuar për marrje ryshfeti, më 6 prill aktgjykimi

Me dhënien e fjalës përfundimtare ka përfunduar shqyrtimi gjyqësor ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

Dënim më burg dhe gjobë ndaj të akuzuarit për fajde

Gjykata e Mitrovicës e ka dënuar me dy vjet burgim të akuzuarin Isak Smakolli për veprën penale, fajde.

Mitrovicë, përfundon gjykimi ndaj të akuzuarit për fajde

Në Gjykatën e Mitrovicës sot ka përfunduar gjykimi ndaj të akuzuarit Isak Smakolli, i cili akuzohet për  fajde.

Mitrovicë, vazhdon gjykimi i 14 ish-policëve të akuzuar për marrje ryshfeti

Për të tretën ditë me radhë në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë: Ahmet Hasani, Artan Bimbashi, Avdi Beqiri, Avni Mehmeti, Bojan ...

Gjykimi i 14 ish-policëve për ryshfet, në seancë lëshohen video-incizimet

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

14 ish-policët e akuzuar për ryshfet përsërisin se ndihen të pafajshëm

Në Gjykatën e Mitrovicës sot ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti.

Heshtje përballë akuzave

Avni Mehmeti, anëtari i Këshillit Gjyqësor nga Gjykata e Mitrovicës, ka kërkuar me ngulm nga kryesuesi Skender Çoçaj dhe anëtaret e KGjK-së, që ...

Dështon seanca ndaj doganierit të akuzuar për keqpërdorim me fatura të naftës

Seanca gjyqësore ndaj Orhan Osmanit e paraparë të mbahej në gjykatën e Mitrovicës ka dështuar