Postet nga: Astrit Dehari

Opozita Lëshon Seancën e Kuvendit

Deputetët e partive opozitare Vetëvendosje, AAK dhe Nisma për Kosovën kanë lëshuar seancën e Kuvendit të Kosovës.

Mbi Dorëheqjen si Akt Moral

Vdekja e aktivistit politik Astrit Dehari më 5 nëntor 2016 në qendrën e paraburgimit në Prizren dhe mënyra se si po menaxhohet ky rast, tregon edhe një herë se ...

Peticioni për Astrit Deharin Dorëzohet në Kuvend

Aktivistet e shoqërisë civile Besa Luzha, Florina Duli e Rudina Jakupi dorëzuan sot në Kuvend peticionin për ndriçimin e vdekjes së Astrit Deharit.

Në Gjakovë Kërkohet Drejtësi për Deharin

Në Gjakovë nëpër qendër të këtij qyteti marshuan sot pjesëtarë të shoqërisë civile dhe qytetarë duke kërkuar zbardhjen e vdekjes së Astrit Deharit.

'Astriti, Personazhi i Kafkës i Kohës Tonë'

Qindra qytetarë, të afërm e bashkëveprimtarë kanë marrë pjesë në marshin protestues në Prishtinë, ku u kërkua drejtësi për Astrit Deharin, aktivistin e Lëvizjes ...

Drejtësi për Astritin Kërkohet edhe në Pejë

Në një marsh paqësor të organizuar nga organizata të shoqërisë civile në Pejë është kërkuar zbardhja e rastit të Astrit Deharit, aktivistit të Vetëvendosjes, i cili ...

Sa Herë u Vizitua Astrit Dehari në Paraburgim nga Policia?

Prokurori që po hetonte rastin për sulmin në Kuvendin e Kosovës, ku i dyshuar ishte edhe Astrit Dehari, thotë se ai asnjëherë nuk e ka autorizuar Policinë ...

Drejtësi për Deharin Kërkohet në Mitrovicë

Një ditë pasi Instituti i Mjekësisë Ligjore doli me raportin e autopsisë për shkaqet e vdekjes së Astrit Deharit, në Mitrovicë një numër i organizatave joqeveritare dhe ...