Postet nga: Astrit Dehari

Kurti: Këtu Vdiq një i Pafajshëm

Duke iu drejtuar të pranishmëve në tubimin para Qendrës së Paraburgimit në Prizren të zhvilluar nga Lëvizja “Vetëvendosje” për të kërkuar drejtësi pë...

‘Drejtësi për Astritin’ në Muret e Qendrës së Paraburgimit

Në Prizren para Qendrës së Paraburgimit kanë filluar të mblidhen aktivistë të “Vetëvendosjes” dhe qytetarë.

Avokati i Popullit: Po Cenohet Dinjiteti i Familjes Dehari

Pas publikimit të pamjeve nga kamerat e sigurisë së burgut në Prizren në momentet para dhe pas vdekjes së Astrit Deharit, ka reaguar Institucioni i Avokatit të Popullit.

Kryeprokurori Sylë Hoxha Flet për Xhirimet e Dala nga Burgu i Prizrenit

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Sylë Hoxha ka thënë se nuk është në dijeni se nga kush kanë dalë pamjet e burgut të Prizrenit, provë e cila është ...

VV: Hetimet për Vdekjen e Astrit Deharit, Joprofesionale

Lëvizja Vetëvendosje ka kritikuar sot publikimin e xhirimeve nga kamerat e sigurisë që tregojnë situatën në qendrën e paraburgimit në Prizren në momentet para dhe pas ...

Gjendje Terrori

Që nga e shtuna, njerëzit janë zgjuar për të zbuluar që jetojnë në një gjendje të vazhdueshme terrori, në të cilën vdekja e një djali të ri ...

Prokurori: Droga Depërton Edhe në Burgjet e Amerikës

Prokurori: Droga Depërton Edhe në Burgjet e Amerikës

Prokurori i Shtetit, Shqipdon Fazliu, nuk e konsideron alarmante gjendjen e burgjeve në përgjithësi në Kosovë dhe as atë të Prizrenit në veçanti.

QKRMT: Prokuroria i Injoron Kallëzimet Penale për Burgjet

QKRMT: Prokuroria i Injoron Kallëzimet Penale për Burgjet

Alban Muriqi, monitorues i burgjeve nga Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës (QKRMT) thotë se dy kallëzime penale që janë dërguar në prokurori ...