Postet nga: Astrit Dehari

Të Dielën Marsh për Astrit Deharin

Lëvizja Vetëvendosje paralajmëroi zhvillimin e një marshi protestues të dielën, ditën kur bëhet një vit nga vdekja e Astrit Deharit.

50 Mijë Euro për Ekspertizën e Rastit Dehari

Qeveria e Kosovës ndau 50 mijë euro për shpenzimet e ekspertizës jashtë vendit në lidhje me vdekjen e Astrit Deharit.

Grafit për Astrit Deharin në Ndërtesën e Komunës

Një grafit kushtuar 10-mujorit të vdekjes së aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje është shkruar në murin e ndërtesës së Komunës së Ferizajt nga persona të panjohur.

Fërkimet VV-Polici në Aksionin për Deharin

Fërkimet VV-Polici në Aksionin për Deharin

Aksioni i sotëm i Lëvizjes “Vetëvendosje” në gjashtëmujorin e vdekjes së Astrit Deharit, nuk kaloi pa fërkime mes aktivistëve dhe policisë.

‘Drejtësi për Astritin’ në Qeveri dhe Makina

Aktivistë të “Vetëvendosjes” në një aksion të sotëm shkruan parullën “Drejtësi për Astritin” në objektin e ish-Pallatit të Medieve që tash shfrytëzohet nga qeveria.

Vdekja e të Paraburgosurit Rindez Debatin për Vdekjen e Astrit Deharit

Sapo është mësuar emri i të vdekurit të sotëm në Lipjan, zyrtarë dhe aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje kanë përdorur Facebook-un për të treguar se ...

Biraj: Hetimet për Deharin Afër Fundit

Hetimet për vdekjen e Astrit Deharit, sipas prokurorit Metush Biraj që po i kryen ato i janë afruar fundit.

Ekspertë nga Zvicra Pritet ta Hetojnë Vdekjen e Deharit

Dy prindërit e Astrit Deharit, Avni e Xhemile Dehari, bashkë me avokatin e tyre Tomë Gashin dolën sot në një konferencë për gazetarë ku treguan se janë ...