Postet nga: Arratisja e Sami Lushtakut

Supremja lë në fuqi dënimin ndaj Sami Lushtakut për arratisjen nga Dubrava

Gjykata Supreme ka lënë në fuqi dënimin ndaj Sami Lushtakut, të shqiptuar nga Gjykata e shkallës së parë, me ç ‘rast ka refuzuar kërkesën për ...

Sami Lushtaku flet për ‘arratisjen’ nga QKUK

Sami Lushtaku ka folur në lidhje me akuzën për arratisje nga QKUK gjatë kohës që ishte në paraburgim dhe po qëndronte në spital për shkaqe ...

Dënimi i Sami Lushtakut vërtetohet nga Apeli

Gjykata e Apelit përmes një komunikate për media ka njoftuar se ka marrë vendim me anë të të cilit e ka vërtetuar dënimin ndaj Sami Lushtakut, ...

Dëshmia e policit: Gardiani na pengoi të hynim në dhomën ku ishte i hospitalizuar Sami Lushtaku

Dëgjohet dëshmitari i dytë  në  seancën  në të cilën 24 persona po akuzohen për rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai ...

Rrëfimi i policit për arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja

Dëgjohet dëshmitari i parë në seancën ndaj 24 të akuzuarve për arratisjen nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai po gjykohej për krime lufte.

Ministri i Arsimit emëron në Këshillin Drejtues të Universitetit të Gjilanit të akuzuarin për arratisjen e Sami Lushtakut

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë më 31 dhjetor të vitit 2018 ka emëruar tre anëtarë të Këshillit Drejtues në Universitetin Publik të Gjilanit “Kadri Zeka” në më...

Aktakuza: Mjekët Bënë Raporte False për Lushtakun

Kapitull të veçantë në aktakuzën e tij voluminoze me të cilën ngarkoi 24 persona lidhur me rastin e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK, prokurori Romulo Mateus i ...