Postet nga: armëmbajtje pa leje

4 të Arrestuar për Armëmbajtje pa Leje

Policia Rajonale e Pejës ka njoftuar së gjatë tre ditëve të fundit ka arrestuar 4 persona për armëmbajtje pa leje.

Dënim me Kusht për Armëmbajtje pa Leje

Gjykata Themelore në Prishtinë ia shqiptoi dënimin me kusht prej një viti Arsim Istogut.

Burg dhe Gjobë për Tri Vepra Penale

Gjykata Themelore e ka gjetur fajtor Hazbi Sekiraqën dhe e ka dënuar me burg e gjobë për tri vepra penale - armëmbajtje pa leje, lëndim ...

Aktakuzë për Vrasje Kundër Dy Personave

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër Xh.H. dhe N.M., për shkak se kanë kryer veprat penale - vrasje e rëndë dhe mbajtje në ...

Aktakuzë Kundër Katër Personave

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Pejë kundër katër personave, të cilët akuzohen pë...

Burg për Ndihmë në Përgatitje të Vrasjes

Përveç dënimit me burg, M.B. nga Gjykata Themelore e Ferizajt u dënua edhe me gjobë prej 1 mijë eurosh për armëmabjtje pa leje, thuhet në ...

Dënim me Gjobë për Kërcënimin me Armë

Gjykata Themelore në Prishtinë përveç shqiptimit të gjobës, ia konfiskoi Maqedoncit edhe armën pa leje.

4 Vjet e Gjysmë Burg për Tentim Vrasje

4 Vjet e Gjysmë Burg për Tentim Vrasje

Trupi gjykues i Gjykatës Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor Kadri Shalën dhe e ka dënuar me 4 vjet e gjysmë burgim.