Postet nga: aqp

Skandali i "Plazmave", kjo është ministria e Qeverisë Haradinaj që kërkoi të blejë produkte serbe

Ministria për Komunitete dhe Kthim, e cila udhëhiqet nga Dalibor Jevtic, kishte bërë kërkesë për furnizim me artikuj ushqimor në tenderin e hapur nga Agjencia ...

Dokument: AKI-ja synon të blejë "Golden Eagel" për agjentët

Agjencia Kosovare e Inteligjencës kërkesat e saj për furnizim me artikuj ushqimor i ka fokusuar në pije.

Komuna që udhëhiqet nga AAK-ja porositi produkte serbe

Agjencia Qendrore e Prokurimit kishte shpallur një tender 23.5 milionë eurosh për t’i furnizuar disa institucione të Kosovës me artikuj ushqimor.

Auditori: AQP rrezikon të humbë miliona, ani pse ekziston për kursimin e parave

Auditori thotë që Agjencia Qendrore e Prokurimit rrezikon të humbë 2.6 milionë euro, ani pse ky institucion ishte themeluar për të kursyer paratë e shtetit.

Lëvizja FOL kërkon hapjen e procesit të prokurimit në tërësi

Në tryezën e organizuar nga Lëvizja FOL me temën “Monitorimi i planifikimit të prokurimit publik” është diskutuar për realizimin e planifikimit të prokurimit publik nga institucionet ...

KRPP ‘U Mbledhë Betë’ Autoriteteve Kontraktuese

Komisioni Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP) u ka bërë me dije autoriteteve kontraktuese katër çështje kryesore që kanë të bëjnë me prokurimet qendrore.

FOL: Ministri Hoti Ushtroi Presion mbi Agjencitë e Pavarura

Ministri i Financave, Avdullah Hoti, ka refuzuar në mënyrë të paligjshme që të nënshkruajë kontratat të cilat ka qenë i obliguar t’i nënshkruajë. Neni 26 i Ligjit ...