Postet nga: aqp

Spitali publik i Ferizajt planifikoi blerje të ‘Red Bull,’ ‘Golden Eagle’, ‘Plazma’ e ‘Eurokrem’

Spitali i Përgjithshëm i Komunës së Ferizajt në tenderin 23.5 milion eurosh të shpallur nga Agjencia Qendrore e Prokurimit kishte kishte bërë kërksa për furnizim ...

Spitali i Pejës shmang blerjen e produkteve serbe në tenderin e AQP-së

Në tenderin 23.5 milionësh të Agjencisë Qendrore të Prokurimit, edhe Spitali i Përgjithshëm i Pejës kishte kërkuar që të furnizohet me artikuj ushqimor.

Shërbimi Korrektues porositi produkte serbe që t`u përgatis ëmbëlsira të burgosurve

Në tenderin 23.5 milionësh të Agjencisë Qendrore të Prokurimit, që ishte bërë i njohur për kërkesat e disa instuticoneve të Kosovës që të furnizohen me artikuj ...

QKUK sqaron planet për t`i ushqyer pacientët me produkte serbe

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka njoftuar se kërkesën për t`u furnizuar me artikuj ushqimorë në tenderin e hapur nga Agjencia Qendrore e Prokurimit ...

Ministria e Punës sqaron blerjen e produkteve nga Serbia, fajin ia lë AQP-së

Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale, e ka arsyetuar blerjen e produkteve serbe duke thënë se lista e artikujve me specifikim teknik të artikujve ka ardhur ...

Dokument: Ministria e Qeverisë Haradinajt planifikoi të blejë produkte serbe dhe bakllava

Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale e cila drejtohet nga Skënder Reçica, ka kërkuar që të furnizohet me artikuj ushqimor sic janë me “Plazma”, “...

Shpend Ahmeti bëhet shembull, nuk porosit 'Plazma keksa' në tenderin e AQP-së

Produktet e miellit dhe qumështi janë produktet me sasi milionëshe që Komuna e Prishtinës i ka porositur në tenderin për furnizim me mallra të hapur nga ...

Peja e LDK-së injoron ‘Plazmat’, por porosit ‘Eurokrem’ dhe ‘Smoki’

Në tenderin 23.5 milionësh të Agjencisë Qendrore të Prokurimit për furnizim me mallra, nuk e ka lënë pa bërë porosi as Komuna e e Pejës që ...