Postet nga: Anton Quni

Ish-ministri i Mbrojtjes tregon se si trajnohen pjesëtarët e FSK-së për situatat kur duhet t`i përdorin armët

Ish-ministri i Mbrojtjes, Anton Quni duke folur për incidentin e ndodhur në Shtërpcë tre ditë më parë, ka thënë se një pjesëtar i FSK-së është i ...

VIDEO – Quni: Strategjia për Siguri u përgatit me metodën ‘copy-paste’

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Quni ka thënë se dokumenti i Strategjisë se Sigurisë së Kosovës 2022-2027, nuk është në përputhje me nevojat dhe ...

Sindikata e Policisë: Polici i pensionuar merr 100 euro pension

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes është takuar me kryetarin e Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri.

Anton Quni jep dorëheqje nga detyra e kryetarit të LDK-së në Prizren

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Anton Quni, ka njoftuar se ka dhënë dorëheqje nga detyra e kryetarit të LDK-së - Dega në Prizren.

LDK-ja në Prizren thotë se kanë pritur të jenë në balotazh

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) në Prizren ka pasur pritshmëri se në zgjedhjet e së dielës së kaluar do të arrijnë të shkojnë në balotazh.

Quni: Është anti-humane të fajësohet LDK për gjendjen e trashëgimisë kulturore në Prizren

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të komunës së Prizrenit, Anton Quni, ka thënë se është anti-humane të fajësohet Lidhja Demokratike për ...

Quni: Komuna do të punojë më shumë në vetëdijesimin e qytetarëve

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Komunës së Prizrenit, Anton Quni, ka deklaruar se duhet të punohet më shumë në vetëdijesimin e qytetarë...

Antoni Quni kandidat i LDK-së për kryetar të Prizrenit

Deputeti i LDK-së dhe ish-ministri i Mbrojtjes, Anton Quni, do të jetë kandidat për kryetar të Prizrenit në zgjedhjet lokale që pritet të mbahen këtë vit.