Postet nga: Anton Quni

Debati Xhavit Haliti - Anton Quni për 8 milionë markat e luftës

Për herë të dytë brenda një seance u përplasën Xhavit Haliti dhe Anton Quni, për 8 milion marka që ky i fundit pretendon që Haliti i ka ...

Anton Quni dhe Xhavit Haliti sërish përplasen për 'paratë e luftës'

Deputeti i LDK-së, Anton Quni dhe nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti sërish u përballën me njëri-tjetrin për çështjen e shpenzimeve të ...

Krasniqi: Në Kuvend S’Duhet të Vazhdojnë Debatet nga Studiot Televizive

Albert Krasniqi nga Instituti Demokratik i Kosovës KDI)reagoi pas përplasjes për milionat mes Xhavit Halitit e Anton Qunit

VIDEO: Polemika e Xhavit Haliti e Anton Qunit për ‘Tetë Milionë Markat’ për UÇK-në

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës njëkohësisht deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti dhe deputeti i LDK-së, Anton Quni, kanë polemizuar sot në fillim të seancës së ...

Quni: Kryeministri të Kërkojë Bekimin e Banorëve

Në debatin që po zhvillohet para votimit të Projektligjit për Marrëveshjen e Demarkacionit, deputeti i LDK-së, Anton Quni, i tha kryeministrit Ramush Haradinaj se meqë u ka premtuar ...

Anton Qunit i Rriten të Hyrat

Rritja e të hyrave është falë punësimit të fëmijëve të tij.

Anton Quni, Akuza të Rënda ndaj Thaçit e Veselit

Anton Quni, Akuza të Rënda ndaj Thaçit e Veselit

Pasi ka përshëndetur kryeministrin Isa Mustafa për fjalimin dhe punën e tij, deputeti Anton Quni përkujtoi se nuk i kishte dhënë besimin atij dhe ...

Quni: Nuk Duhet të Frikësohemi nga Ushtria

Në debatin parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës, deputeti i LDK-së, Anton Quni, tha se nëse dalim me një rezolutë të përbashkët pë...