Postet nga: Amazon

Themeluesi i Amazonit do të udhëtojë në hapësirë

Themeluesi i Amazonit, Jeff Bezos, do të fluturojë muajin e ardhshëm në hapësirë, bashkë me vëllain e tij.

G-7 dhe sfida lidhur me reformën tatimore

Ministrat e Financave të 7 vendeve më të industrializura të botës po takohen në Londër për dy ditë bisedime që synojnë arritjen e një marrëveshjeje globale pë...

Brazili ndalon për 60 ditë ndezjen e zjarreve në Amazonë

Brazili ndaloi ndezjen e zjarreve për pastrimin e tokës për 60 ditë, për t’iu përgjigjur rritjes masive të numrit të zjarreve në pyjet e Amazonë...

Qeveria e Brazilit e refuzon ndihmën për Amazonën

Qeveria e Brazilit tha se do të refuzojë ofertën për ndihmë nga G7-ta, apo grupi i vendeve më të industrializuara, për fikjen e zjarreve në pyjet ...

Liderët botërorë do t'i ndihmojnë Brazilit në fikjen e zjarreve në Amazonë

Liderët e Grupit të Shtatë vendeve më të idustrializuara (G7) Shteteve të Bashkuara, Britanisë, Kanadasë, Francës, Gjermanisë, Italisë dhe Japonisë, kanë thënë se janë duke u pë...

Amazon me numër rekord zjarresh

Pyjet e Amazon të Brazilit po përballen me një numër rekord zjarresh këtë vit, sipas të dhënave të reja nga Agjencia e Hulumtimit Hapësinor të ...

Amazon, kompania më e vlefshme në botë

Shitësi online Amazon është bërë kompania më e vlefshme në botë, pasi çmimi i aksioneve të saj e ka kaluar atë të Microsoft-it dhe të gjigantëve të ...

Libri për Trump, një javë para publikimit radhitet i pari në 'Amazon'

Duket se po ndjek të njëjtën trajektore të shumicës së librave, të cilat premtojnë një tregim të ashpër për presidentin e SHBA-ve, Donald Trump, raporton ...