Postet nga: Ahmet Ismaili

Guvernatori Ismaili: Ju siguroj se vendimi i BQK-së për ndalimin e dinarit nuk është kundër ndonjë popullate të caktuar

Fillimi i zbatimit të Rregullores së Bankës Qendrore të Kosovës, e cila thotë se euro është e vetmja valutë zyrtare si mjet pagese në Kosovë, ka ngjallur reagimin ...

Ndalimi i dinarit, guvernatori i BQK-së tregon çfarë kërkuan SHBA dhe BE

Sipas Rregullores së re të Bankës Qendrore të Kosovës për operacionet me paratë e gatshme, e cila hyri në fuqi nga data 1 shkurt 2024, valuta e vetme e ...

Guvernatori i BQK-së: Rregullorja e re nuk e ndalon transferin e parave, por ato duhet të jenë në euro

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Ahmet Ismaili, ka shpjeguar Rregulloren e re për operacionet me para të gatshme, e cila hyri në fuqi me 1 shkurt 2024.

Sa para kanë hyrë në Kosovë nga Serbia gjatë vitit 2023?

Gjatë vitit 2023 në Kosovë nga Serbia kanë hyrë dinarë në vlerë mbi 200 milionë euro.

Vendimi për ndalimin e dinarit, guvernatori: Kjo është luftë kundër pastrimit të parasë dhe terrorizmit

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Ahmet Ismaili, në një intervistë në "Kallxo Përnime", ka dhënë detaje rreth Rregullores së re të BQK-së për operacionet ...

Intervistë me guvernatorin e BQK-së, Ahmet Ismailin - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet intervista me guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Ahmet Ismailin.

Takimi i guvernatorit me ambasadorin amerikan, deklarohet BQK-ja

Banka Qendrore e Kosovës ka thënë se në takimin e sotëm, guvernatori Ahmet Ismaili e ka njoftuar ambasadorin amerikan, Jeffrey Hovenier për aspektet kryesore që trajton ...

Vendimi i BQK-së për dinarin, shefi i Zyrës së BE-së u takua me guvernatorin Ahmet Ismaili

Sipas Rregullores së re të Bankës Qendrore të Kosovës, e cila hyn në fuqi nga data 1 shkurt 2024, valuta e vetme e lejuar për kryerjen e pagesave në ...