Postet nga: Agjencia Kundër Korrupsion

Konflikti i interesit, dekani i Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës detyrohet të japë dorëheqje nga OJQ-të

Agjencia Kundër Korrupsion kishte hasur në një konflikt interesi te dekani i Fakultetit Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, Agron Beka.

Pasuria e rektorit të Universitetit të Pejës

Fadil Millaku, rektor i Universitetit të Pejës "Haxhi Zeka" ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë Kundër Korrupsionit.

Kuvendi ktheu prapa propozimet e Odës së Avokatëve për anëtar të Këshillit Prokurorial

Pas raportimit të KALLXO.com, Kuvendi i Kosovës i ka kthyer pas propozimet e Odës së Avokatëve të Kosovës për anëtarë të Këshillit ...

Antikorrupsoni nis hetime për anëtarin e bordit të ZRrE-së pas pyetjeve të Emisionit "Jeta në Kosovë"

Një hulumtim i gjatë i emisionit ‘Jeta në Kosovë’ zbardh skemën mbi të cilën kompani në pronësi të Blerim Devollit të regjistruara në shtetin e Maltës ...

Zyrtarëve të lartë u zgjatet afati për ta deklaruar pasurinë në AKK

Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) e ka zgjatur afatin për deklarimin e pasurisë nga zyrtarë të lartë deri në një kohë të pacaktuar.

Kush është Ramadan Avdiu, konsulli i shkarkuar nga Glauk Konjufca

Ramadan Avdiu është në mesin e konsujve dhe ambasadorëve të propozuar për t’u shkarkuar nga detyra.

Kush është ambasadori Ylber Hysa, i propozuar për t'u shkarkuar

Ambasadori i Republikës së Kosovës në Mal të Zi, Ylber Hysa, është në mesin të propozuarve për t’u shkarkuar nga kjo pozitë.

Antikorrupsioni deklarohet për këshilltarin e Llukës që është bërë menaxher i projektit “Kosova e Re”

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) e ka mbyllur rastin e Shkumbin Asllanit, ish-këshilltarit politik të ministrit Valdrin Lluka, i cili është bërë menaxher i Projektit në Njësinë ...