Postet nga: Agjencia Kosovare e Privatizimit

Pagesa e Kundërligjshme e AKP-së nga Fondi i Privatizimit

Pagesa ishte bërë për pagesën e Ofruesit të Shërbimeve Profesionale për vitin 2016. Kjo e gjetur është pjesë e raportit të Zyrës Kombëtare të ...

AKP Shpërndan edhe 1 Milion Euro

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) bën të ditur se bordi i saj ka dhënë dritën e gjelbër për shpërndarjen e fondeve të likuidimit pë...

Nënshkruhet Kontratë për Studimin e Fizibilitetit të ‘Trepçës‘

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka nënshkruar kontratë me kompaninë gjermane “HPC” në konzorcium me kompaninë me renome botërore “Ernst & Young” për ofrim të shërbimeve ...

26 Kompani të Interesuara për Studimin e Fizibilitetit të 'Trepçës'

Tenderi i hapur i prokurimit për ofruesin e shërbimeve profesionale për studimin e fizibilitetit të “Trepçës” ka ngjallur një interesim të madh të kompanive dhe konzorciumeve ...

AKP Dorëzohet Karshi Uzurpatorëve

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), pas transmetimit të emisionit “Drejtësia në Kosovë” me titull “Uzurpatorët e paprekshëm”, është dorëzuar karshi uzurpatorëve, të cilët jashtë...

Komuna që Refuzon Investitorin Shqiptar

Komuna që Refuzon Investitorin Shqiptar

Ishte viti 2013 kur Naim Demolli i kishte hyrë garës për të blerë mbi 33 hektarë tokë bujqësore në Komunën e Ranillugut nga Agjencia Kosovare e Privatizimit në ...

Uzurpatori Largohet me Marrëveshje me Blerësin

Sefedin Avdija ka hyrë në pronën e tij të cilën e kishte privatizuar nga Agjensioni Kosovar i Privatizimit pas disa përpjekjeve që të largohet uzurpatori nga prona ...

Zbulimi: Kisha Katolike Nuk Është Uzurpatore në Llapushnik

Ndonëse Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) kishte ngritur pretendime në muajin shkurt se prona ku është paraparë të ndërtohet kisha dhe varrezat katolike në fshatin Llapushnik të Drenasit ë...