Postet nga: Agim Haraçia

Polici Special arrestohet për haraç

Një pjestar i Njësisë Speciale Operative në Policinë e Kosovës dhe një qytetar janë arrestuar nga Inspektorati Policor i Kosovës pas zhvillimit të operacionit policor "Haraçi".

5 vite burg për vrasjen e bashkëshortes

Xhafer Shkodra është dënuar me burg me dënim unik prej 5 vite e dy muaj për vrasje nga pakujdesia dhe për armëmbajtje pa leje.

Prokuroria ia lehtëson veprën penale të akuzuarit për vrasjen e gruas në Gjakovë

Në gjykimin ndaj Xhafer Shkodrës, i akuzuar se duke pastruar armën kishte qëlluar gruan e tij, Rabe Shkodra, sot planifikohej të thuhej fjala përfundimtare.

Vajza pyet babanë në gjykatë: Pse më është vrarë nëna?

Xhafer Shkodra, i akuzuar për vrasjen e gruas së tij gjatë gushtit të vitit të kaluar, sot dha mbrojtjen në gjykatën e Gjakovës.

Vëllai i të ndjerës do të dëshmojë në gjykimin e burrit për vrasjen e bashkëshortes

Din Ademaj, nga fshati Trepoviq i Pejës do të dëshmojë në gjykimin e ish-dhëndrit të tij, që po akuzohet se ia ka vrarë motrën.

Eksperti i armëve dëshmon në gjykimin e të akuzuarit për vrasjen e gruas

Eksperti i balistikës, Fejsal Lutfiu, ka dëshmuar sot në gjykimin e Xhafer Shkodrës, i akuzuar për vrasjen e gruas së tij Rabe Shkodra, më 19 gusht 2018.

Rrëfimi i Xhafer Shkodrës gruan e vrava "pahiri"

Xhafer Shkodra nuk e pranoi fajësinë për vrasjen e gruas, në seancën e shqyrtimit fillestar në Gjykatën e Gjakovës.