Postet nga: adriatik stavileci

Importet e kontestuara

Që nga muaji mars i këtij viti asnjë nga produktet e kompanisë “Coca Cola” të prodhuara jashtë Serbisë nuk është lejuar që të importohet në Kosovë. Pra, të gjitha ...

Stavileci tregon për sasinë e arit të gjetur në xhepa të qytetarëve

Sikurse telefonat edhe mallrat e çmuara llogariten si mallra lehtë të kontrabandueshme për shkak të madhësisë dhe vlerës së tyre.

Stavileci: Vetëm në çantën e një qytetari në Aeroport kemi gjetur 50 telefona

Mbi 50 telefona celularë janë konfiskuar në çantën e një qytetari në Aeroportin e Prishtinës ka thënë në emisionin “Kallxo Përnime” përfaqësuesi i Doganës, ...

Zyrtari i Doganës tregon se a ka derivate të dobëta në Kosovë

Në emisionin "Kallxo Përnime" po diskutohet rreth rritjes së çmimeve të naftës, energjisë elektrike, produkteve esenciale, ushqimit dhe shërbimeve të tjera.

Rritja e çmimeve në Kosovë - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet debati rreth rritjes së çmimeve të naftës, energjisë elektrike, produkteve esenciale, bukës, produkteve ushqimore dhe shërbimeve të tjera.

Dogana tregon se çfarë lloje të pajisjeve për kriptovaluta importohen në Kosovë

Adriatik Stavileci nga Dogana e Kosovës në emisionin "Kallxo Përnime" ka treguar se çfarë lloje të pajisjeve për prodhim të kriptovalutave janë importuar gjatë viteve të fundit ...

Prodhimi i kriptovalutave - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po diskutohet për prodhimin ilegal të kriptovalutave në veriun e Kosovës.

Heqja e reciprocitetit, Dogana e Kosovës jep informacione për hyrjen në Kosovë të mallrave serbe

Dogana e Kosovës ka bërë të ditur se respekton secilin vendim të Qeverisë së Kosovës, përfshrë këtë të fundit për heqjen e reciprocitetit pë...