Postet nga: 53-milioneshi

Bedri Hamza pritet të dëshmojë në rastin e 53-milionëshit

Rasti i njohur për publikun si 53-milionëshi solli edhe një herë tjetër në gjykatore ish-ministrin Pal Lekaj dhe tre zyrtarët e tjerë Eset Berisha, Nebih Shatri ...

Gjykimi i Pal Lekajt për rastin e 53 milionë eurove, ish-ministri Hasani tregon për ‘kërcënimin” që kishte bërë drejtori i “Bechtel & Enka”-s

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe tre të tjerëve, Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri për rastin e 53-milionëshit, ka vazhduar edhe sot ...

Dëshmia e ish-drejtuesit të Njësisë për Implementimin e Projekteve për 53-milionëshin

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe tre të tjerëve, Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri në rastin e 53-milionëshit ka vazhduar edhe sot në ...

I ftohti në gjykatë shtyn seancën ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për rastin e 53-milionëshit

Në Gjykatën e Prishtinës sot ishte paraparë që tërë ditën të dëgjohen dëshmitarët për rastin e njohur si 53-milionëshi, ku të ...

'Rasti i 53-milionëshit’, dëshmitari: Kisha presion për opinion ligjor nga këshilltari i ish-ministrit Pal Lekaj  

Në gjykimin ndaj Pal Lekajt, Eset Berishës, Nebih Shatrit dhe Besim Tahirit, procesi gjyqësor ka vazhduar më dëgjimin e dëshmitarit, Avdi Kamerolli, i cili ishte dë...

Rasti i ’53 milionëshit’, Pal Lekaj dhe të tjerët deklarohen për fajësinë

Të akuzuarit Pal Lekaj, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri, janë deklaruar përsëri të pafajshëm në shqyrtimin gjyqësor i cili është duke u mbajtur sot për ...

Dështon seanca për ‘53 milionëshin’

Seanca gjyqësore ndaj ish ministrit Pal Lekaj dhe tre zyrtarëve të tjerë Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri në rastin e 53 milionëshit ka dështuar të ...

Vendimi i KGJK-së pas atij për uljen e pagave, anulohet shqyrtimi gjyqësor në rastin e 53 milionëshit