Postet nga: 53-milioneshi

Avdullah Hoti në cilësinë e dëshmitarit në rastin e 53 - milionëshit

Çka deklaroi Avdullah Hoti në gjykimin ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për rastin e '53 Milionëshit'?

Ish-ministri Infrastrukturës Pal Lekaj, Nehbi Shatri, Eset Berisha dhe Besim Tahiri u paraqitën edhe një herë në Gjykatën e Prishtinës për të dëgjuar rrë...

Zharku: Ministria e infrastrukturës nuk është dashur ta nënshkruajë marrëveshjen për 53 milionë euro

Ish-ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ka thënë se nuk ka pasur të drejtë Ministria e Infrastrukturës që udhëhiqej nga Pal Lekaj, ta nënshkruajë kontratën ...

Ish-ministri Lutfi Zharku pritet të dëgjohet si dëshmitar në rastin e 53-milionëshit

Ish-ministri i infrastrukturës, Lutfi Zharku, pritet të jap dëshminë e tij lidhur me rastin e njohur si 53---milionëshi, në të cilin të akuzuar janë ish-ministri Pal Lekaj, ...

Dëshmia e Haradinajt në gjykimin ndaj Pal Lekajt në rastin e '53 milionëshit: 'Kërcënimi ka qenë se rruga mbetet në shtylla...'

“Kërcënimi ka qenë se rruga mbetet në shtylla dhe do të takohemi në arbitrazh”.

Ramush Haradinaj do të dëshmojë sot në rastin e 53-milionëshit

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është ftuar për të dëshmuar në rastin e njohur si 53-milionëshi.

53 milionëshi për Bechtel–Enka, ftohet edhe një ish-ministër për të dëshmuar

Ish-ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku është ftuar nga Gjykata që të jap dëshminë e tij në Rastin e 53 milionëshit.

Hamza: Nuk kam qenë i përfshirë në procedurat e zhvilluara për '53 milionëshin'

Ish-ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj dhe tre zyrtarët e tjerë të kësaj ministrie, Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri janë ulur sot në bankën e ...

Dështon të mbahet seanca gjyqësore në rastin e 53-milionëshit

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore në rastin e 53-milionëshit ku të akuzuar janë ish-ministri Pal Lekaj dhe tre zyrtarët e tjerë, Eset Berisha, Nebih Shatri ...