Festojeni 1 majin në hotel Tanushaj, Sharr Travel nxjerr super ofertën 2 netë vetëm 60€

1 Maji po vjen.

Sharr Travel ka sjell ofertat e reja tejet të volitshme për klientët e saj lidhur me këtë ditë.

Kompania lidere për turizëm ka lidhur ujdi ekskluzive me hotelin super luksoz “Tanushaj” në Shëngjin.

2 netë, 3 ditë, vetëm 60€ për person

Hotel Tanushaj është njëri prej hoteleve më të mirë i cili gjendet buzë plazhit në Shëngjin.

Mikëpritja, hoteli shumë luksoz, ushqimi tepër i shijshëm dhe çmimi i përballueshëm për të gjithë janë disa nga elementet që ju duhet të kaloni vikendin, apo edhe pushimët në këtë resort turistik.

Gjatë vitit që lam pas në bashkëpunim me kompaninë “Sharr Travel” ky kompleks turistik ka akomuduar një numër të madh të invalideve të UÇK-së pa asnje pagesë.

Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

• Akomodimin në Tanushaj Resort, Shengjin

• Mëngjesi
• Darkë
• Parking & Wifi
❌ Plus bileta kthyese 15€ për person

REZERVIMI I OBLIGUAR NË SHARR TRAVEL.

Për informata kontaktoni në:

038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029.