array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(36) "https://kallxo.com/ligji/prokuroria/"
 }
}

Dosja e Prokurorisë: I dyshuari për vrasjen e 30 vjeçarit në Ferizaj, i shkoi prapa me veturë viktimës

Pak pas mesnatës së 28 majit të këtij viti, rreth orës 00:53, G.H., 30 vjeçar, mbeti i vrarë në Ferizaj, pasi i njëjti u qëllua pë...

Kryeprokurori i Ferizajt tregon se a është intervistuar i dyshuari për vrasjen e 30 vjeçarit

30 vjeçari G. H. është vrarë me armë zjarri mesnatën e mbrëmshme në Ferizaj. I dyshuari për këtë vrasje, Q. J., është duke u trajtuar në ...

Prokuroria: I dyshuari për vrasjen e 30 vjeçarit në Ferizaj, recidivist i veprave penale

Prokuroria e Ferizajt ka kërkuar masën e paraburgimit ndaj të dyshuarit për vrasjen e 30 vjeçarit G. H. mesnatën e mbrëmshme.

Dosja e Prokurorisë: Djegja e makinës së Butës, motivi i vrasjes së 30 vjeçarit në Ferizaj

G. H., 30 vjeçar, mbeti i vrarë mesnatën e mbrëmshme në Ferizaj, pasi i njëjti u qëllua për vdekje me armë zjarri, nga i dyshuari ...

Vrasja në lagjen ‘Tusuz’, i akuzuari kërkon marrëveshje për pranimin e fajësisë

Avokati Esat Gutaj gjatë së premtes ka paraqitur kërkesën për negocim për pranimin e fajësisë në rastin ku Haxhi Selmanaj akuzohet për vrasjen e ...

Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj gruas së ‘Sandokanit’

Gjykata e shkallës së dytë ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Prishtinës, me të cilin Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala janë liruar nga aktakuza për ...