array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(42) "https://kallxo.com/komuna/hulumtim-komuna/"
 }
}

Pa leje mjedisore, “Termokos” lëshoi në punë ngrohtoren me mazut

Në mes të datave 15 dhe 16 dhjetor, Ngrohtorja Qendrore e Komunës së Prishtinës “Termokos” ka lëshuar në punë ngrohjen me mazut, pa pasur leje mjedisore.

Mbi 300 mijë euro për ekspertë ligjorë e financiarë për mbrojtje në Arbitrazh në rastin e "Z-Mobile" dhe "Iute Credit"

Ministria e Drejtësisë pritet të angazhojë zyra nga Mali i Zi dhe Anglia në vlerë prej 300,900 euro për të kryer ekspertiza ligjore, financiare e ekonomike, për mbrojtje ...

Dyshime për keqpërdorim të të dhënave të fëmijëve kosovarë nga organizata 'World Vision'

Organizata ndërkombtare jo-qeveritare po dyshohet se përmes një programi për mbështetjen e fëmijëve në rajonin e Lipjanit, një qytet afër Prishtinës, keqpë...

Skandal - Biznesi i familjes së ndihmësdrejtoreshës së ATK-së në Gjilan, nuk lëshon kuponë fiskal

Është një ndër zyrtaret kryesore për zbatimin e legjislacionit tatimor në rajonin e Gjilanit, por Adrijana Latifi për vite më radhë “toleroi” shkeljet tatimore të biznesit të ...

Komunës së Gjakovës nuk i mjaftuan 460 mijë euro për pastrimin e një deponie

“Që 7 vjet digjet deponia te ‘Ali Ibra’, çdo vit, edhe çka është më interesant, edhe ka shtëpia ime vjen tymi”, kishte thënë kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, ...

Emrat e Organizatave të Shoqërisë Civile që përfituan subvencione nga presidenca pa shpallje publike

Zyra e Presidentit të Kosovës kishte ndarë subvencione në vlerë prej 24 mijë e 220 euro për Organizata Joqeveritare (OJQ) pa bërë shpallje publike.