array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Coronavirusi, tenderët e komunave për “bukë e kripë” për nevojtarët

Që nga 13 marsi kur në Kosovë u paraqitën rastet e para me COVID-19, komunat e Kosovës kanë filluar furnizimet me pako ushqimore dhe higjienike për familjet në ...

Zhduken dosjet, paratë e shtetit nuk dihet se ku përfunduan

Emisioni Drejtësia në Kosovë ka zbuluar se raportet të cilat do arsytetonin shpenzimin e 40 mijë eurove për projekte të ekstremizmit të dhunshëm janë zhdukur nga Ministria e ...

Gratë dhe thirrjet e humbura për mbrojtje nga dhuna në familje

Rri N’ shpi!  -  Këshilla më e shpeshtë të cilën po e dëgjojmë ditëve të fundit.

Bali Muharremaj i AAK-së i jep përsëri tender eprorit në parti, Blerim Kuçit

Kompania “Hidroterm”, që ka pronarë Blerim Kuçin nënkryetarin e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka fituar edhe një tender në Komunën e Suharekë...

Në javën e dytë të pandemisë, QKUK-së i anulohet tenderi për shampon e letër higjienike

Qendra Klinike Universitare e Kosovës edhe më tej nuk do të ketë shampon e letër higjienike për pacientët e saj.

Paratë e destinuar për parandalimin e terrorizmit nuk arsyetohen në letër

14 nga 18 projektet të cilat Ministria e Kulturës i kishte ndarë në vitin 2018-të për OJQ-të në temën e parandalimit të ekstremizmit të dhunshëm kanë mbetur të ...