array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

“Ku shkuan që të gjithë?” Zbrazja e ngadaltë dhe e trishtë e Vidinit të Bullgarisë

Si ndodhi që një qytezë fitoi titullin e kryeqytetit botëror të depopullimit pasi humbi të gjithë rininë e vet. 

Kërcënime dhe procedurë: Si e gjunjëzoi drejtësinë Emiljano Shullazi

Ditën kur gjyqtarja Saida Dollani e Apelit për Krime të Rënda u caktua kryetare e trupës në çështjen kundër Emiljano Shullazit, bashkëshorti i saj ...

Familjari i koloneles Florie Hajra merr pozitë në Antidrogë

Disa muaj pasi Florie Hajra është emëruar në krye të drejtorisë kundër krimit të organizuar në Policinë e Kosovës, familjari i saj ka marrë pozitë në një...

Qeveria: Bujar Bukoshi nuk e ktheu laptopin, ky thotë se nuk e posedon (Dokument)

KALLXO.com ka siguruar një listë të të gjithë stafit politik të zyrës së Ramush Haradinajt për telefonat e laptopët që ata i kanë poseduar gjatë kohë...

Familja e Ramush Haradinajt nis biznesin e mediave me paratë e Telekomit 

Më shumë se 30 milionë euro të Telekomit të Kosovës janë shpenzuar gjatë 14 vjetëve në reklama dhe sponsorizime  për media, një pjesë e të cilave janë të lidhura ...

Të ndarë dhe të pabarabartë: Segregimi i fëmijëve romë dhe egjiptianë në shkollat shqiptare

Altin Prita, banues në lagjen ‘Kulla e Hirit’ në Korçë është babai i 8 fëmijëve, nga të cilët  ‘tre çupa dhe një djalë’ shkojnë aktualisht në shkollë. Të ...