Postet nga: komuna e junikut

Këta janë asamblistët e Komunës së Junikut (DOKUMENT)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar listën e kandidatëve që kanë zënë vend në Kuvendin Komunal të Junikut.

Dyshimet për manipulim të votave në Junik, reagon për herë të parë Agron Kuqi i AAK-së

Kryetari i komunës së Junikut, Agron Kuqi, ka thënë se raportimet në media për përfshirjen e zyrtarëve të AAK-së të lidhur me të dhe familjen ...

Juniku shkon në balotazh

Komuna e Junikut ka shkuar në balotazh sipas rezultateve preliminare të publikuara nga KQZ.

LDK-ja zyrtarizon Ruzhdi Shehun për të parin e Junikut

Pozitës së të parit të komunës së Junikut nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës do t’ia mësyjë Ruzhdi Shehu.

Komuna e Junikut rrezikoi të paditet për vonesa në pagesën e faturave mbi 58 mijë euro

Për shkak të mosfunksionimit të kontrolleve të brendshme dhe punës me staf esencial, Komuna Junikut kishte vonuar pagesën e faturave me vlerë mbi 58 mijë euro, kështu ...

E kundërligjshme, Komuna e Junikut bën pagesa për reklamë pa tender

Duke u thirrur në zbatimin e një marrëveshjes ekzistuese për të cilën nuk pati procedurë prokurimi, Komuna e Junikut kishte realizuar 13 pagesa për marketing ku vlera ...

Kompania që u diskualifikua për mashtrim, nuk kishte përmbushë kontratën edhe në një komunë tjetër

Gjykatat e tenderëve, OShP, e ka diskualifikuar nga aktiviteti i prokurimit: “Furnizim me gjenerator për komunën  e Junikut Ri-tender”, kompaninë “As Tech” Sh.P.K., pasi nuk ...

Juniku, do t'i drejtohet Qeverisë për kompensimin e dëmeve nga vërshimet

Reshjet e shiut dhe borës të cilat kanë përfshirë vendin gjatë muajit të kaluar dhe gjatë kësaj jave kanë lënë dëme në komunat e prekura ...