array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Aeroporti i Prishtinës largon nga puna pa paralajmërim mbi 20 punëtorë

Që nga vera e 2019-tës kur punëtorët e Aeroportit të Prishtinës hynë në grevë, 23 punëtorëve të mirëmbajtjes nuk iu është vazhduar kontrata e ...

Rregullatori i Hekurudhave nuk e pezulloi drejtorin edhe pse ishte i akuzuar për 5 vite

Edhe pse nga viti 2015 deri në janar të këtij viti, Abdylkader Muçaj ka qenë në procedurë gjyqësore, ai nuk është pezulluar dhe ka vazhduar ta ushtrojë pozitë...

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Faton Bilalli, nuk arriti të bëhej asamblist në Komunën e Dragashit, si kandidat i PDK-së në zgjedhjet lokale të vitit 2013.

Vdekjet maternale ‘që humbin në sistem’

Rastet e grave që kanë humbur jetën në Kosovë gjatë lindjes në dekadën e fundit nuk janë trajtuar seriozisht nga institucionet shëndetësore të vendit, me mungesë ...

Tenderi i dyshimtë i ATK-së për realizim të dokumentarëve

Administrata Tatimore e Kosovës ka marrë përsipër që të realizojë post-produksionin e dy dokumentarëve për realizimin e të cilëve ka paguar 7,118 euro.

Skandali me naftën e Visokës, iu transferua kompanisë serbe me pronar rus

Qeveria, AKBN dhe Albpetrol bënë një sy qorr ndërsa kompania koncesionare ‘Terraoil Swiss’ lidhi një marrëveshje që i transferonte të dhënat konfidenciale dhe të drejtat mbi ...