array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Jetlira Buzhala

Jetlira Buzhala

Jetlira është Juriste e diplomuar në Universitetin e Prishtinës. Aktualisht është në vijim të studimeve “Master” Programi Penal. Ajo është e fokusuar në fushën penale, pa përjashtuar edhe fushat tjera, specifikisht të drejtat që ndërlidhen me marrëdhënien e punës.

Është dashamirëse e notit dhe natyrës.

Gjykata e Prishtinës shpall aktgjykim dënues për vrasje të rëndë, ndër të akuzuarit edhe një i mitur

Dosja e Prokurorisë Speciale ndaj të akuzuarit për zjarrëvënie në Gjykatën e Kaçanikut: 'Elemente ideologjike radikale, urrejtje ndaj institucioneve shtetërore'

Rasti i zjarrvënies në Gjykatën e Kaçanikut, njëri nga të akuzuarit pritet të dalë para gjykatës

Refuzimi i paraburgimit për të dyshuarin e rastit të dhunës brenda familjes që përfundoi me vdekje, Prokuroria paralajmëron ankesë

Lëndimi në vendin e punës në 2016-ën, gjykata vendos për herën e dytë

Rasti i dhunës brenda familjes që përfundoi me vdekje, refuzohet kërkesa për paraburgimin e të dyshuarit

Ekskluzive: Dosja e Prokurorisë ndaj të akuzuarve për Projektin në Lakrishtë

Hulumtimi i KALLXO për projektin 120 milionë euro në Lakërishte, Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë

Zjarrvënia në objektin e Gjykatës së Kaçanikut, Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë

Aktakuzë ndaj 23 personave, dyshohen se mashtruan qytetarët gjermanë përmes ‘Call Center’

Gjykimi për krime lufte i Dragisha Millenkoviqit, dëshmitari Ramadani: Kokën e kam të çarë nga maltretimet

Pamje - Momenti kur të dyshuarit për spiunazh nxirren nga Gjykata përmes tunelit

Vendimi i Gjykatës së Prishtinës: 1 muaj paraburgim për dy të dyshuarit për spiunazh

Sot pritet të dalin para Gjykatës së Prishtinës dy të dyshuarit për spiunazh

Çka është spiunazhi sipas Kodit Penal të Kosovës dhe cilat janë dënimet për kryesit e kësaj vepre penale?