array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Fabien Techene

Fabien Techene

Fabien Techene ka studiuar dhe punuar në Francë në sektorin e mjedisit, kryesisht në shërbimet publike me fokus në cilësinë e ujit dhe problemet e vërshimeve. Ai erdhi në Kosovë në 2014, ku ai fillimisht punoi në “Edicionin e Gjelbër” të Kosovo 2.0.

Ai gjithashtu përgatiti lëndën e mjedisit për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO, për Ministrinë e Punëve të Jashtme. Së fundi, ai ka eksploruar rrugët e Prishtinës për KALLXO.com, duke bredhur më shumë se 100 km trotuar, në një drejtim dhe pastaj në tjetrin, për të raportuar në problemet e këmbësorëve në Prishtinë.