Postet nga: Made in Kosova

VIDEO: Mërgimtari hap fabrikë në vendlindje, punëson 150 veta, prodhimet i eksporton në Europë

Mërgimtari nga Bellanica e Malishevës, Naser Hoxha, i cili punon në Turqi, ka bërë një investim të madh në vendlindjen e tij.

Produktet “Made in Kosova” synojnë tregun amerikanë

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), së bashku me kompani nga Kosova po marrinë pjesë në ...

Ministria e Inovacionit mbështet financiarisht Klubin e Prodhuesve

Klubi i prodhuesve sot ka nënshkruar kontratë pas fitimit të grantit të thirrjes publike nga kjo ministri.

Ramush Haradinaj: Taksa do të mbetet aq gjatë sa të mos ndodhë njohja e Kosovës nga Serbia

Klubi i Prodhuesve sot ka bërë  hapjen zyrtare të Konventës së Parë të Prodhuesve të Kosovës.

Mbahet konventa e parë e Prodhuesve të Kosovës

Klubi i Prodhuesve organizon sot hapjen zyrtare të Konventës së Parë të Prodhuesve të Kosovës.

Sfidat në Rritjen e Cilësisë së Produkteve Vendore

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) sot mban tryezën “Promovimi i standardeve për produkte vendore dhe implementimi i MSA-së".

Rrëfimi për Veturën Elektrike “Made in Kosova”

Gjashtë të rinj nga Organizata Joqeveritare “BONEVET” prezantuan në Gjakovë veturën e parë elektrike të ndërtuar nga të rinjtë në Europë.

Sfidat e Prodhimit Vendor

Prodhimet vendore të Kosovës, pavarësisht reputacionit të mirë brenda vendit dhe kërkesës nga ana e konsumatorëve, nuk kanë qasje të mjaftueshme në treg.