Arkiva Kryesore

Therrje me thikë në Prishtinë.

Therrje me thikë në Prishtinë.

Në afërsi të varrezave të qytetit në Prishtinë policia arreston një person i  cili dyshohet se e ka therur me thikë një qytetar në rrugën “Migjeni&...

Ndalohen pakistanezët

Ndalohen pakistanezët

Një njësi e patrullës së vijës kufitare në rrethin e Gjilanit ka hasur në disa persona të cilët kanë tentuar ta kalojnë kufirin ilegalisht nga  ...

Sulmohen policët në Zhur

Sulmohen policët në Zhur

Policëve të  patrullës në Prizren u kërkohet ndihmë nga policët e stacionit të Zhurit të cilët janë sulmuar gjatë kohës sa ishin duke ...

Therrje me thikë në Ferizaj

Therrje me thikë në Ferizaj

Pas një mosmarrëveshjeje dy të rinj përfundojnë në Spitalin e Ferizajt. Policia merr informacione nga mjekët se plagët janë të shkaktuara me boksa të hekurt dhe ...

Intervistë me Jakup Krasniqin, kryetar i Kuvendit të Kosovës

Intervistë me Jakup Krasniqin, kryetar i Kuvendit të Kosovës

Jeta Xharra ka intervistuar Jakup Krasniqin, kryetar i Kuvendit të Kosovës në lidhje me qeverinë e re dhe ngjarjet që e shënuan ditën e votimit të presidentit ...

Intervistë me Stefano Saninon, Zëvendësdrejtor Gjeneral për Zgjerim në Komisionin Evropian

Intervistë me Stefano Saninon, Zëvendësdrejtor Gjeneral për Zgjerim në Komisionin Evropian

Intervistë me Stefano Saninon, Zëvendësdrejtor Gjeneral për Zgjerim në Komisionin Evropian i cili flet për masat që duhet të ndërmerren nga qeveria e re në ...

Vendimet e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës

Vendimet e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës

Gazetarët Alban Selimi dhe Vlora Osmani tregojnë se pse institucionet e Kosovës nuk i respektojnë vendimet e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës.

Instituti Onkologjik në QKUK

Instituti Onkologjik në QKUK

Gazetarja Edona Musa sjellë reportazhin për mosfunksionalizimin e aparaturës për radioterapi në Institutin Onkologjik në QKUK.

Problemet me pronë në Lipjan

Problemet me pronë në Lipjan

Gazetari Muhamet Hajrullahu tregon për rastin e Aleksandar Canoviqit, palë e dëmtuar që akuzon komunën e Lipjanit për shkatërrimin e pronës dhe moslejimin e ...

Jeta në Kosovë diskuton për formimin e institucioneve të reja

Jeta në Kosovë diskuton për formimin e institucioneve të reja

Sonte në emisionin Jeta në Kosovë mund të ndiqni intervistën me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, si dhe intervistën tjetër me Zëvendësdrejtorin ...

BIRN mban trajnim për gazetari hulumtuese

BIRN mban trajnim për gazetari hulumtuese

Anomalia e një konkursi të shpallur në Gjykatën Komunale në Viti

Anomalia e një konkursi të shpallur në Gjykatën Komunale në Viti