Postet nga: Zgjedhjet

Gjakovë, mësimdhënësja padit Drejtorinë e Arsimit, kërkon plotësim të fondit të orëve mësimore

Një mësimdhënëse nga komuna e Gjakovës ka paditur Drejtorinë e Arsimit në këtë komunë, duke kërkuar plotësim të fondit të orëve më...

Ministria e Kulturës heq dorë nga lokacioni për ndërtimin e objektit të Operës te Fakulteti Teknik

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hequr dorë përfundimisht nga lokacioni që e kërkonte me ngulm para 15 vitesh për ndërtimin e objektit të Operë...

Vaksinimi kundër COVID-19 mund të lë fshatrat e Prishtinës pa mjekë edhe për disa muaj

Që nga fillimi i këtij viti shumë qendra shëndetësore në fshatrat e Prishtinës kanë mbetur pa staf mjekësor, kjo pasi një numër i madh ...

Në 2022, Komuna e Prishtinës pritet ta ketë buxhetin mbi 90 milionë euro

Gjatë javës së kaluar Komuna e Prishtinës ka mbajtur diskutime publike me të gjitha drejtoritë ku është diskutuar për projektet dhe planifikimin e buxhetit për vitin 2022.

Bedri Hamza kandidat i PDK-së për kryetar të Mitrovicës

Bedri Hamza do të jetë kandidat për kryetar të Komunës së Mitrovicës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet komunale të cilat do ...

Auditori: Komuna e Prishtinës deri në 11 muaj vonesa për t`i shqyrtuar kërkesat për leje ndërtimore

Komuna e Prishtinës nuk ka respektuar afatet ligjore për lëshimin e lejeve ndërtimore dhe mjedisore.

Përkundër rekomandimit të përsëritur të Auditorit, komuna e Prizrenit lejon shfrytëzimin e kundërligjshëm të dy tregjeve

Dy tregje në komunën e Prizrenit janë shfrytëzuar pa kontratë që nga viti 2013 dhe komuna nuk ka ndërmarrë asnjë hap për lirimin e këtyre tregjeve.

Komuna e Prishtinës nuk i ka të evidentuara si pasuri 43 banesa dhe disa ish objekte të gjykatave

Komuna e Prishtinës në regjistrin e pasurisë kontabël nuk kishte evidentuar ende 43 banesa komunale të dhëna në shfrytëzim, ish-objektin e Gjykatës së Apelit, ish objektin ...