Postet nga: “Z-Mobile”

Sindikalistët paralajmërojnë masa sindikale për mbrojtjen e Telekomit nga Zmobile

Gjykata Themelore Prishtinë ia ka njohur të drejtën kompanisë “Dardafone.net LLC” për përmbarimit (realizimin) e borxhit milionësh duke ia refuzuar prapësimin (kundërshtimin) e ...

Telekomi shpenzon 630 mijë euro për t'u mbrojtur nga padia e Z-Mobile

Telekomi i Kosovës do të shpenzojë të paktën 630 mijë euro për avokatë për tu mbrojtur në arbitrazh pas padisë së bërë nga ‘Dardafon.net L....

Klubi i Prodhuesve kundër vendimit për transferin e numrave të Z-Mobile

Klubi i Prodhuesve të Kosovës ka shprehur pakënaqësinë për" mos respektimin dhe shkëputjen e kontratës së operatorit të telefonisë mobile Z-Mobile",  duke obliguar kompaninë ...

Z-Mobile: Në Festën e Flamurit ndodhi 'nacionalizimi' i investimit në Kosovë

Kompania telefonike Z-Mobile, e cila që nga sot ka pushuar së dhëni shërbime për klientët e saj, ka reaguar duke thënë se me mbylljen e ...

Dhurohen shërbime falas për konsumatorët që kanë kaluar nga Z-Mobile në VALA

Menjëherë pas mesnate, 220 mijë numrat të cilët kanë qenë në pronësi të Z-Mobile kanë kaluar në shfrytëzim te Telekomi i Kosovës.

Z-Mobile shpall 'kapitullimin'

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) ka vendosur që 220 mijë numrat të cilët deri tani kanë qenë në pronësi të Z-Mobile t’ia kalojë në shfrytë...

220 mijë numrat e Z-mobile kalojnë në Vala

Që nga ora 00:00 e ditës së sotme ka filluar procesi i kthimit të 220 mijë numrave të Z-mobile në Vala.