Postet nga: “Z-Mobile”

Shatri: Telekomi nga kontrata me “Z-Mobile” humbte nga 10 milionë euro në vit

Rreth 13 milionë euro ndërmarrja publike Telekomi i Kosovës detyrohet t’ia paguajë kompanisë “Z-Mobile” pasi humbi një rast në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit.

Humbjet në Arbitrazh të Telekomit të Kosovës

Sonte në #KallxoPernime transmetohet emisioni për humbjet në Arbitrazh të Telekomit të Kosovës ndaj "Dardaphone" të Blerim Devollit.

Telekomi e quan të parregullt vendimin e Arbitrazhit

Telekomi i Kosovës ka reaguar pas vendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit, e cila ka vendosur që Telekomi t’ia paguajë mbi 11 milionë euro kompanisë “Z-Mobile”.

Telekomi humb Arbitrazhin kundër kompanisë së Blerim Devollit

“Telekomi i Kosovës” do të obligohet që t’ia paguajë mbi 11 milionë euro kompanisë “Z-Mobile” pasi ka humbur edhe një rast kundër kompanisë “Dardafon.net L.L.C” ...

Mbi 300 mijë euro për ekspertë ligjorë e financiarë për mbrojtje në Arbitrazh në rastin e "Z-Mobile" dhe "Iute Credit"

Ministria e Drejtësisë pritet të angazhojë zyra nga Mali i Zi dhe Anglia në vlerë prej 300,900 euro për të kryer ekspertiza ligjore, financiare e ekonomike, për mbrojtje ...

Telekomi reagon pas vendimit të Kushtetueses, pret që të hetohet kontrata me Z-Mobile

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ka gjetur të paktën dy shkelje, në lidhje me vendimet e Gjykatës Themelore fillimisht, e më pas të Apelit e të Supremes, në ...

Qerimi, Mustafa dhe Gjonbalaj, shpallen të pafajshëm në rastin ‘PTK – Z Mobile’

 

Vazhdon shqyrtimi gjyqësor ndaj tre ish kryeshefave të PTK-së

Ish shefat e PTK-së, Agron Mustafa, Rexhë Gjonbalaj dhe Ejup Qerimi, janë ulur sërish në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për rastin ...