Postet nga: “Z-Mobile”

Mbi 17.2 milionë euro borxhet e Telekomit ndaj Z-Mobile-it

17,281,142 euro është borxhi i mbetur i Telekomit të Kosovës ndaj Dardafone.net, sipas marrëveshjes për pagesën e borxhit në procedurën e përmbarimit.

Kushtetuesja refuzon ankesën e Telekomit ndaj vendimit të Apelit

Gjykata Kushtetuese ka refuzuar ankesën e Telekomit të Kosovës dhe kërkesën për vendosje të masës së përkohshme që të parandalohet ekzekutimi i aktvendimit ...

Sindikata e Telekomit thotë se ka filluar tërheqja e parave nga ana e "Z-Mobile"

Federata Sindikale së Pavarur të PTK-së ka njoftuar se kompanisë janë duke iu tërhequr të holla nga xhirollogaria e Telekomit nga ,siç thonë ata, kompania e Blerim Devollit, “Z-Mobile”.

Apeli refuzon ankesën e Telekomit, lë në fuqi vendimin në favor të Z-Mobile

Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e avokatit Gazmend Nushi, përfaqësues i Telekomit në kontestin me Z-Mobile.

Lajmërohet Z-Mobile: Jemi palë e dëmtuar

Kompania ‘Dardafon.net LLC’, e njohur me emrin tregtar ‘Z-Mobile’ ka folur për herë të parë për bllokimin e xhirollogarive të Telekomit.

Bordi i Telekomit jep dorëheqje, pasi përmbaruesi ia zbrazi llogarinë kompanisë

Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës ka dhënë dorëheqje pas vendimit për tërheqjen e 26 milionë eurove nga llogaria e kompanisë publike.

Kryesindikalisti Balaj e konfirmon se përmbaruesi i ka tërhequr paratë nga xhirollogaria e Telekomit

Lahmi Balaj, kryetar i Sindikatës së Telekomit, ka konfirmuar se përmbaruesi ka tërhequr paratë nga xhirollogaria e Telekomit të Kosovës.

Telekomi: Bllokimi i llogarive rrezikon operimin

Telekomi i Kosovës ka reaguar në lidhje me bllokimin e llogarive bankare të kësaj korporate, duke thënë se pasojat janë të pariparueshme shkaku i bllokimit.