Postet nga: wesley clark

Gjenerali Wesley Clark vjen të mërkurën në Kosovë

Ish-komandanti i NATO-s gjatë bombardimeve kundër caqeve serbe më 1999, gjenerali i pensionuar, Wesley Clark, do të vizitojë Kosovën më shtatë korrik.

Wesley Clark: Millosheviq e ka bërë të pashmangshëm konfliktin

Pranimi i marrëveshjes në Rambuje nga udhëheqja e atëhershme jugosllave do të çonte ndoshta në mosndërhyrjen e NATO-s kundër caqeve të ushtrisë serbe, thotë gjenerali ...

Clark: Aktakuzat e Speciales pengojnë në ecjen para të Kosovës

Po vazhdojnë reagimet dhe opinionet e personaliteteve të ndryshme vendore e ndërkombëtare lidhur me zhvillimet aktuale që kanë të bëjnë me aktakuzat e Speciales ndaj ish-liderëve ...

Edhe gjenerali Wesley Clark vjen sot në Kosovë

Ish-komandanti i NATO-s gjatë bombardimeve kundër caqeve serbe më 1999, gjenerali i pensionuar, Wesley Clark, do të qëndrojë të mërkurën në Kosovë, në 20 vjetorin e çlirimit të ...

Çitaku organizoi pritje për gjeneralin Wesley Clark në 20 vjetorin e bombardimeve të NATO-s

Ambasadorja e Kosovës në ShBA, Vora Çitaku, me rastin e 20 vjetorit të ndërhyrjes ushtarake të NATO-s në Kosovë ka organizuar pritje gjeneralit Wesley Clark.

Clark: Derisa KFOR-i është këtu, investoni në rini e jo në ushtri

Përderisa ende e kemi KFOR-in për të siguruar Kosovën, unë më shumë do të doja që resurset e shtetit të shkojnë në zhvillime paqësore se në çë...

Edhe një Gjeneral Tjetër Amerikan Synon Investime në Kosovë

Edhe një Gjeneral Tjetër Amerikan Synon Investime në Kosovë

Rreth 3 mijë vende të reja të punës mund të hapen në Kosovën me investimet e pritshme të kompanisë amerikane “Stone Alliance” e cila nënshkroi sot një marrë...

Shoqëria Civile Sheh Konfuzion te Deputetët për Projektin e ‘Envidity’

Tryeza e organizuar nga KOSID dhe INDEP me temën “Interesi publik mbi eksplorimin e linjitit në Kosovë” paraqiti analizën  e raportit të Komitetit për Partneritet Publiko-Privat lidhur ...