Postet nga: wesley clark

Kërkesa e Kompanisë së Wesley Clark, të Enjten në Kuvend

Kërkesa e kompanisë kanadeze Envidity për hulumtimin e qymyrit në një të tretën e hapësirës së Kosovës do të shqyrtohet të enjten nga deputetë...

Haradinaj Mirëpret investimin e Wesley Clark-ut

Haradinaj Mirëpret investimin e Wesley Clark-ut

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, në një intervistë për KALLXO.com, e ka mirëpritur një investim të tillë në Kosovë duke shtuar se Qeveria e Kosovës duhet ...

KOSID: Projekti i ‘Envidity’ i Rrezikshëm për Mjedisin

KOSID: Projekti i ‘Envidity’ i Rrezikshëm për Mjedisin

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) ka realizuar një hulumtim rreth projektit për shfrytëzim të qymyrit nga kompania “Envidity”. Sipas ...

Sahiti: S’kemi Mundësi Financiare për Hulumtime

Sahiti: S’kemi Mundësi Financiare për Hulumtime

Shërbimi Gjeologjik nuk ka mundësi financiare për të hulumtuar rezervat e qymyrit në Kosovë dhe për këtë arsye insiston që një mundësi e tillë ...

KPMM: Aplikacioni i ‘Envidity’ Ka Qenë i Kundërligjshëm

KPMM: Aplikacioni i ‘Envidity’ Ka Qenë i Kundërligjshëm

Kërkesa e kompanisë së gjeneralit Wesley Clark ,“Envidity”, për të hulumtuar një të tretën e territorit të Kosovës për qymyr ishte hedhur poshtë si e ...

Eksperti Shpjegon Gasifikimin dhe Lëngëzimin e Qymyrit

Eksperti Shpjegon Gasifikimin dhe Lëngëzimin e Qymyrit

Kompania ‘Envidity’, në krye të bordit të së cilës është gjenerali amerikan Wesley Clark, ka kërkuar licencë të hulumtimit të rezervave të qymyrit në Kosovë dhe shfrytëzimit ...

Licenca e Kompanisë së Clark-ut Shkon në Kuvend

Vendimi i qeverisë për lëshimin e licencës kompanisë “Envidity Energy Kosova LL. C.” u miratua në Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri me 5 vota ...

Komisioni Shtyn Miratimin e Vendimeve për Licencat e Qymyrit

Komisioni Shtyn Miratimin e Vendimeve për Licencat e Qymyrit

Projektet e kompanive “Envidity Energy Kosova LL.C”, bordi i së cilës drejtohet nga gjenerali Wesley Clark dhe “Sharrcem” e “Titan America” që kanë kërkuar licencë për ...