Postet nga: vlora spanca

Gjetjet e Auditorit, 67 dosje dorëzohen në Prokurori të Shtetit

Institucioni i Zyrës Kombëtare të Auditimit ka njoftuar Prokurorin e Shtetit për 67 raste ku dyshohet se përbëjnë elemente të veprës penale.

Reagon ZKA pas deklaratës së Ngadhnjim Kastratit në ‘Kallxo Pernime’

Në emisionin e mbrëmshëm në “Kallxo Pernime”, ish-drejtori i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK), Ngadhnjim Kastrati ka thënë se Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, nuk e ...

Kastrati: Auditorja e Përgjithshme nuk e ka publikuar raportin e vitit 2018 për RTK-në

Ish-drejtori i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK), Ngadhnjim Kastrati, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, nuk e ka publikuar raportin e ...

Zyra Kombëtare po merret me raportin e programit për mbrojtjen e të akuzuarve në Hagë

Auditorja e Përgjithshme Vlora Spanca ka njoftuar se Zyra Kombëtare ka filluar të merret edhe me auditimet e informatave të klasifikuara.

Spanca flet për performancën e Zyrës Kombëtare për vitin 2021

Zyra Kombëtare e Auditimit deri në fund të vitit 2021, ka përfunduar dhe publikuar 131 raporte të auditimit apo 4 auditime më shumë se në vitin paraprak.

ZKA: Kemi audituar testin e semimaturës, nxënësi me 2-sh, i merr 84 pikë

Zyra Kombëtare e Auditimit ka bërë auditimin e performancës për ‘Vlerësimin e nxënësve në testet kombëtare dhe ndërkombëtare’, ku është ...

ZKA fillon publikimin e raporteve të auditimit për institucionet

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, ka mbajtur konferencë për media me rastin e fillimit të publikimit të raporteve të auditimit për sezonin auditues 2021/22.

Zyra Kombëtare e Auditimit: Kemi dorëzuar në Prokurori 52 raste me elemente të veprave penale

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, të premten i ka dorëzuar Kuvendit të Republikës së Kosovës Raportin Vjetor të Performancës (RVP) për vitin 2021.